Αμιγής εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας.

Η GTS SECURITY SOLUTIONS με μια έμπειρη διοίκηση στο χώρο της ασφάλειας, με νέα πρότυπα προγράμματα, ανανεωμένες υπηρεσίες, συνέπεια, αποτελεσματικότητα, επαγγελματισμό και σεβασμό απέναντι στον καταναλωτή, ήρθε για να θέσει νέες προοπτικές και να αναβαθμίσει το επίπεδο των υπηρεσιών ασφαλείας.

Στελεχωμένη από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, που αγαπά την ασφάλεια, πιστεύει στην πρόληψη, χειρίζεται άψογα τις νέες τεχνολογίες και κυρίως δίνει πρωτεύουσα σημασία στη συνεχή εξυπηρέτηση - υποστήριξη του πελάτη μας.

Σκοπός της είναι να παρέχει στους πελάτες της ολοκληρωμένες και υψηλού επιπέδου Υπηρεσίες Ασφαλείας.

Η επιλογή, η άρτια εκπαίδευση του προσωπικού, τα διατιθέμενα μέσα, σε συνδυασμό με το επίπεδο των Στελεχών και τον τρόπο ελέγχου των προσφερομένων Υπηρεσιών, καθιστούν την Εταιρία ως μια από τις πλέον αξιόλογες στον χώρο της Ασφάλειας.

Η GTS Security Solutions εφαρμόζει τα διεθνή πρότυπα με συνέπεια και υπευθυνότητα, σε βαθμό που να καλύπτει πλήρως όλο το φάσμα των σύγχρονων κανόνων ασφαλείας, με βάση τις ανάγκες προστασίας του κάθε χώρου και διαθέτει επαρκές Ασφαλιστήριο Συμβόλαιο «ΑΣΤΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ ΣΕΚΙΟΥΡΙΤΥ», με ασφαλιστικό κεφάλαιο ύψους 1.000.000,00 ευρώ, τέτοιο που να καλύπτει τον κάθε Πελάτη που συνεργάζεται μαζί της.

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

Η GTS Security Solutions συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον αξιόπιστων εταιριών του κλάδου, διαθέτοντας τεχνογνωσία, οργάνωση και υποδομή, αφού ο στόχος της είναι η παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας. Η εταιρία μας, επενδύοντας τόσο σε ανθρώπινο δυναμικό όσο και σε εξοπλισμό, ανέπτυξε ένα σύστημα διασφάλισης ποιότητας ώστε να προσφέρει στους πελάτες της υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών που συμμορφώνονται πλήρως με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η συνεχής ποιοτική αναβάθμιση των υπηρεσιών μας, διασφαλίζεται από το ειδικό τμήμα
Εκπαίδευσης προσωπικού και στελεχών που διατηρούμε. Σ’ αυτό συμμετέχουν συνεργάτες – εκπαιδευτές για μεν το τμήμα φυλάξεων, απόστρατοι αξιωματικοί της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ) και του Στρατού - νομικοί - ψυχολόγοι, για δε το τεχνικό τμήμα ηλεκτρονικοί και ηλεκτρολόγοι μηχανικοί, Α.Ε.Ι.

Η οργάνωση της επιχείρησης είναι αυτή που επίσης εξασφαλίζει την υψηλή ποιότητα στις υπηρεσίες μας. Αυτό σημαίνει οργανωμένη διαχείριση και συνεχή εκπαιδεύσει του προσωπικού μας σε όλους τους τομείς : την εμπειρία, την τοποθέτηση αλλά βασικά την εξυπηρέτηση πριν και μετά την πώληση.

TOP