Η GTS Security Solutions διαθέτοντας σωματοφύλακες με μετεκπαίδευση στην Ελλάδα και το εξωτερικό, παρέχει υπηρεσίες συνοδείας- φύλαξης σε Έλληνες και Αλλοδαπούς επιχειρηματίες, διασημότητες της τέχνης, διοικητικά στελέχη, αθλητές, κλπ.

Ανάλογα με τις ανάγκες σας, παρέχουμε 24ωρη συνοδεία με ειδικό φρουρό και όχημα,
καθώς και 24ωρη κάλυψη στην κατοικία σας, η στον επαγγελματικό σας χώρο.

Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες συνοδείας- φύλαξης, ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε ατόμου, είτε για κάποια συγκεκριμένη προγραμματισμένη ημερομηνία, είτε για κάποιες ώρες, είτε και μεγαλύτερης διάρκειας όπως ημέρες, εβδομάδες ή μήνες.

Ειδικά εκπαιδευμένοι σωματοφύλακες, μπορούν να αναλάβουν υπεύθυνα και διακριτικά, ακόμα και την προστασία των ανήλικων παιδιών της οικογένειας σας.

Η διακριτικότητα και αποτελεσματικότητα που χαρακτηρίζει την υπηρεσία της Συνοδείας Φυσικών Προσώπων αποτελεί την εγγύηση για την προσωπική σας ασφάλεια.

Πρωταρχικό μέλημα της εταιρίας μας είναι η αξιολόγηση των πιθανών κινδύνων που διατρέχει το φυλασσόμενο πρόσωπο. Με βάση των αποτελεσμάτων τις αξιολόγησης εκπονούμε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ασφαλείας, τέτοιο έτσι ώστε να μην διαταράσσεται η καθημερινότητα του φυλασσόμενου προσώπου.

Οι σωματοφύλακες της GTS Security Solutions, λαμβάνουν περιοδική εκπαίδευση σε θέματα πρώτων βοηθειών, πολεμικών τεχνών, χειρισμού όπλων και τεχνικών καταστολής, αποκλιμάκωσης, γρήγορης οδήγησης.

Εκπαιδεύονται αρχικά για να αποτρέψουν οποιαδήποτε πιθανή ενέργεια που σκοπό έχει να βλάψει το φυλασσόμενο πρόσωπο.

Έχουν την πρακτική εμπειρία να χειριστούν και την πλέον δύσκολη κατάσταση με ψυχραιμία, ακολουθώντας τα βήματα που περιγράφουν τα πρωτόκολλα ασφαλείας, βάζοντας ως προτεραιότητα την σωματική ακεραιότητα του φυλασσόμενου προσώπου.

TOP